Financiële planning

Met Financial Planning gaan we in op het beheerst omgaan met allerlei vormen van financiële veranderingen tijdens het arbeidsproces. Sociale en economische veranderingen volgen elkaar voordurend op waardoor ook de financiële risico’s onder de aandacht gebracht moeten worden en eventueel in overleg aangepast.

In de praktijk horen wij steeds meer geluiden dat alles om ons heen veel geld kost en dat het maandelijks budget vaak niet meer toerijkend is of er kan véél minder worden uitgegeven aan zaken die het leven leuker kunnen maken. Veel van onze kosten zijn terug te herleiden in de woonkosten. De meeste van deze kosten hebben wij niet of nauwelijks in de hand. De onroerendgoedzaakbelasting , de ziektekostenpremies , de huur van de woning, de prijzen van Gas , Water en Licht , en natuurlijk niet te vergeten de brandstofprijzen . Bij Financial Planning wordt in overleg met onze relaties bezien hoe, waar en welke kosten anders ingedeeld kunnen worden. Ook welke elementen veranderd of aangepast kunnen worden ten voordele van uw uitgaven cq. uw portemonaie. 

 

Om onze relaties een goed inzicht te geven, maak ons kantoor van een speciaal hiervoor ontwikkeld progamma gebruik welke onafhankelijk van welke instantie dan ook u als relatie zowel grafisch als ook met tekst uw huidge situatie kan weergeven.